Voetbaltechniekschool Het Verschil biedt ook dit seizoen een techniekcursus in de zaal aan. De cursus bestaat uit 6 reguliere trainingen en deelname aan ons tweedaagse Champions League-zaalvoetbaltoernooi. De trainingen vinden plaats in de winterstop van onze veld-techniekcursussen, zowel in Winsum, Ulrum en Oldehove.

Wilt u een speler aanmelden voor onze veld-techniekcursus op één van onze trainingslocaties? Klik dan hier om naar de aanmeldpagina te gaan! Heeft u nog vragen over deze cursus? Neem dan direct contact met ons op.

Inhoud van de cursus

De kleine ruimte en de snelheid van het spel, maken zaalvoetbal bij uitstek een geschikte manier om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen! Hierbij kunnen de deelnemers rekenen op uitgebreide ondersteuning van ervaren zaalvoetballers. De ideale manier om ook in de winter in beweging te blijven.

Er zal een zestal techniektrainingen voor jeugd tussen de 6 en 15 jaar gegeven worden. Een cursusgroep bestaat uit maximaal 10-12 personen, waardoor een ieder voldoende individuele begeleiding kan krijgen. Wanneer meer dan 12 personen zich aanmelden voor de cursus, zal er bepaald worden of er meerdere groepen gaan starten. Wees er dus snel bij!

* De trainingstijden zijn gebaseerd op één trainingsgroep. Bij grotere belangstelling kunnen deze nog enigszins veranderen.

Kleding

Als voetbaltechniekschool willen we graag professionaliteit uitstralen en kleding is daar een belangrijk onderdeel van. Daarom zorgen wij bij alle deelnemers in de zaal voor een trainingsshirt. Deze zit bij het deelnamebedrag inbegrepen. Deelnemers die dit seizoen tevens meedoen aan één van onze veld-techniekcursussen, en dus al een trainingsshirt hebben, ontvangen geen nieuw shirt en betalen zodoende een lager deelnamebedrag.

Klik hier voor een impressie van alle beschikbare kledingstukken!

Champions League

In de winterstop organiseert Voetbaltechniekschool Het Verschil een groot tweedaags zaalvoetbaltoernooi voor al haar deelnemers. Natuurlijk zijn ook de deelnemers van de zaal-techniekcursus meer dan welkom. Juist zij kunnen dan Het Verschil maken!

Kosten

Deelname aan de zaal-techniekcursus bij Voetbaltechniekschool Het Verschil kost € 60,-. Dit is inclusief het nieuwe trainingsshirt. Deelnemers die in hetzelfde seizoen tevens meedoen aan onze veld-techniekcursus hoeven slechts € 50,- te betalen!

Aanmelden

Wilt u een speler aanmelden voor onze veld-techniekcursus op één van onze trainingslocaties? Klik dan hier om naar het aanmeldpagina te gaan! Heeft u nog vragen over deze cursus? Neem dan vooral contact met ons op.