Wat is Workshop-Het Verschil?

Workshop Het verschil zijn workshops die worden gegevens bij verschillende instellingen, scholen, bedrijven, verenigingen, etc. De workshops worden op maat gemaakt op wat de u wilt. Zelf zijn wij veel bezig met type persoon die jij bent en hoe jij het beste in je kracht gezet kan worden binnen een bepaalde groep. Hierdoor worden mensen bewust van hun eigen kwaliteiten en kernmerken. Dit is belangrijk binnen de verschillende groepen of situaties.

De communicatie tussen personen binnen deze stijlen staan centraal waarbij ook een link naar wordt gelegd met de transactionele analyse. Dit zal gebeuren in verschillende interactieve opdrachten, gespreksvormen en uitdagende spelvormen.

Neem gerust contact op met ons want er zijn veel meer mogelijkheden als het gaat om de verschillende workshops die wij aanbieden.

Icebreaker of energizer

Wij zijn ook ervaren in het openen van een introductiekamp/ dag of andere bijeenkomsten. Dit doen wij met een goede icebreaker en/ of energizer. Deze activiteiten zijn vooral bedoeld om nieuwe groepen, klassen of teams te laten ontspannen zodat er daarna op een prettigere en waardevolle en constructieve manier verder gegaan kan worden met de thema’s die op de planning staan.

Voorbeeld van workshops:

  • Wie ben jij als persoon (Action type)?
  • Is er een top en hoe kom ik daar?
  • Meerstand, heb jij even geluk!
  • Van passief naar actief op een andere manier!
  • Train de trainer (binnen verschillende sporten & sportverenigingen.)
  • Actief begin is het halve werk!