Wat is MultiSkillz Het Verschil?

Met Multi SkillZ komt iedereen op een leuke manier in bewegen via de all-in-one-sportformule. Multi SkillZ is een unieke methode die je via creatieve oefenstof en uitdagende spelvormen gek maakt van bewegen! Brede, motorische ontwikkeling creëert de basis voor elke sport en een gezonde levensstijl. Dit sport ondersteunend concept creëert een mooie basis om te starten of is de perfecte aanvulling op je favoriete sport.

Instructeurs MultiSkillz Het Verschil?

De instructeurs voor MultiSkillz Het Verschil zijn Henk Alssema, Déni van Dalsem en Stijn Bisschop. Zij hebben alle drie de opleiding van MultiSkillz gedaan en mogen dit ook uitdragen. Daarnaast zijn wij ook in het bezit van de MultiSkillz licentie.

Waar en wanneer Multi Skillz Het Verschil

Ezinge (locatie: Gymzaal Allersmaweg te Ezinge)
1e groep (groep 3 en 4)   15:00 – 15:45
2e groep (groep 5 t/m 8)  15:45 – 16:45

Kosten: €80,- voor 12 keer (tot zomervakantie 2019)

Meer Skills for sports & life

Bewegen staat natuurlijk centraal in de ontwikkeling van elk kind. Toch blijft de (meer)waarde van bewegend leren en leren bewegen, ondanks de recentelijke media-aandacht, nog steeds sterk onderschat. Terwijl kinderen vroeger dan ooit de weg naar de sportclub vinden, blijft hun motoriek sterk achteruit lopen. Multi SkillZ slaat de brug tussen de basisbewegingen (Multimove) en de veeleisende sportspe cifieke (spel)situaties. Via unieke drills brengt Multi SkillZ algemene en sport-georiënteerde skills bij. Kinderen leren ‘kijken & bereiken’ en ‘denken & doen’ in een dynamische omgeving. Multi SkillZ vergroot systematisch het psychomotorisch vermogen bij kinderen van 5 tot 12 jaar.

Ook worden kinderen gecoacht in de juiste sportieve mindset. Dit vergemakkelijkt duurzaam leren en maakt elk kind meer weerbaar. Een mooie basis en perfecte aanvulling voor elke sport. Multi SkillZ helpt de ontwikkeling van gelukkige, gezonde en weerbare kinderen door het coachen van psychomotorische en mentale vaardigheden voor het leven.

Sociaal bewegen
Iedereen doet mee. Niemand staat aan de zijlijn. Via samen bewegen cognitief, sociaal & motorisch ontwikkelen.

Goed bewegen
Sterkere bewegers & sporters: fitter, aardiger, beweeglijker & sneller. Kinderen winnen aan zelfvertrouwen & ontdekken hun talenten.

Spelend bewegen
Uitnodigende oefeningen & uitdagende spelvormen. Totaalontwikkeling van algemeen naar sportgericht.