Wat is Bootfit Het Verschil?

Bootfit-Het Verschil is het nieuwe bootcamp. Dit houdt in dat wij ons niet alleen richten op bootcamp trainingen maar ook op fitness en functioneel bewegen in verschillende en gevarieerde uitdagende spelvormen. Door deze afwisseling tussen deze 3 manier van bewegen blijft deze sport leuk. Dit komt omdat iedereen altijd op zijn/ haar eigen niveau mee kan doen. Bootfit is daarom geschikt voor beginnende en gevorderde sporters (Als sporters van een blessure komen of iets anders hebben waar wij rekening mee kunnen houden dan horen wij dat graag).

Het mooie aan Bootfit is dat de lessen altijd buiten plaatsvinden, want wat is er nou mooier dan sporten in de openlucht. Ook sport je altijd in groepsverband waardoor het sociale aspect van sporten ook wordt gewaarborgd. Lijkt het je dus leuk om mee te doen aan Bootfit dan ben je altijd welkom.

Instructeurs Bootfit:

De instructeur voor Bootfit-Het Verschil is: Guido Weening. Hij heeft de opleiding Sport en Bewegen afgerond en daarbij de cursussen Fitnesstrainer A en B behaald en keuzedeel lifestyle. Wanneer Guido afwezig is zal hij worden overgenomen door Déni van Dalsem, Jelmer Tempert of Henk Alssema.

Waar en wanneer Bootfit Het Verschil?

WINSUM Maandag/ 19.30-20.45uur (locatie: AH Winsum Obergon 2, 9951 HL Winsum

ZUIDHORN: Woensdag/ 19.30-20.45uur (locatie: AH Zuidhorn Burgemeester Kruisingalaan 5, 9801 BH Zuidhorn

Kosten: (€5,- per persoon per workout) ! Wilt u zich aanmelden voor de Bootfit workouts? Klik dan hier om naar de aanmeldpagina te gaan

Meer Bootfit-Het Verschil

Omdat Bootfit erg populair is en wij iedereen de goede aandacht willen geven qua informatie, voor/ na zorg met voeding, omgaan met blessures of spierpijn nodigen wij de mensen uit in de groepsapp van Bootfit. Daarom bieden wij ook nog verdere diensten aan. In overleg is namelijk alles mogelijk):

  • Personal training op gebied van fitness (denk aan: revalidatie, afvallen of andere goede voornemens, etc.)
  • Voeding advies
  • Grote teambuilding Bootfit-activiteiten voor bedrijven, scholen, etc.
  • Workouts bij jouw sportvereniging.Neem contact met ons op want alles is mogelijk en wij denken mee in uw wensen. Verder wordt alles op maat gemaakt zodat iedereen precies de aandacht krijgt die hij/ zij verdiend.