Hieronder vindt u onze cursussen en clinics, waarvoor op dit moment deelnemers aangemeld kunnen worden. Via de knop ‘Aanmelden’ opent het aanmeldformulier zich.

VoetbalSkillz

10 techniektrainingen voor € 90,-
Vrijdags in Grijpskerk & Zoutkamp
Zondags in Winsum

FutsalSkillz

10 techniektrainingen voor € 90,-
Vrijdags in Zuidhorn & Ulrum
Zondags in Winsum

Sport- en Speldag

Leuke en leerzame sportdag
Met verschillende sporten
Deelname € 25,-

Sport- en Spelclinics

5 Leuke sportclinics voor € 32,50
Of € 6,50 per clinic
In Winsum, Ten Boer en Niekerk

Zomerkamp

Met of zonder overnachtingen
Zuidhorn: 12 t/m 15 juli 2021
Winsum: 10 t/m 13 augustus 2021
Deelname vanaf € 110,-

Winterkamp

Met of zonder overnachtingen
Vele leuke activiteiten
Winsum: 22 t/m 24 december 2020
Deelname vanaf € 110,-

MultiSkillz

12 sessies
In Ezinge of Winsum
Keuze tussen voorjaar en najaar
Deelname € 80,-

Champions League

Champions League-zaaltoernooi
Korting voor cursisten!

Bootfit

Strippenkaart 10 avonden
Maandags in Winsum
Deelname € 5,- per avond

BootfitBoxx

Wekelijks nieuwe workout & materialen
Voor € 15,- per week
Geen verplichtingen, altijd opzegbaar

BOOTFITBOXX informatie:

Gegevens deelnemer

Contact gegevens

Bijvoorbeeld: Sportlaan 2
Bijvoorbeeld: 9951AA
Dit e-mailadres wordt alleen gebruikt om u te informeren over de aanmelding en praktische informatie met betrekking tot de clinic.

Betaling

BOOTFITBOXX wordt uitgegeven op de eerst volgende Zondag van de aanmelding.

(tijdens overdracht/wisselmoment BOOTFITBOXX/ workout per week ) Bedrag is inclusief BTW.

Extra

Heeft u een vraag of opmerking naar aanleiding van uw aanmelding? Vul deze dan hier in.

Hieronder vindt u de algemene voorwaarden van de BOOTFITBOXX. Deze dienen goedgekeurd te worden bij de aanmelding en tijdens het gebruik van de BOOTFITBOXX altijd gehandhaafd te worden: • Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld; • Het contract tussen HET VERSCHIL en aanmelding treedt in werking op het moment dat het aanmeldingsformulier volledig en naar waarheid ingevuld en verstuurd is; • De aanmeldingen worden op volgorde van ontvangst geregistreerd, tot het maximum aantal deelnemers is bereikt; • Er zal direct contact gezocht worden de aangemelde personen als alle BOOTFITBOXXEN verhuurd zijn en kijken wij naar een passende oplossing. • Informatie t.b.v. de aanmelding van HET VERSCHIL wordt verspreid via haar website (www.vts-hetverschil.nl), e-mail (info@vts-hetverschil.nl) en/of sociale media. De aangemelde persoon dient ervoor te zorgen dat HET VERSCHIL over de juiste contactgegevens beschikt; • HET VERSCHIL zal er altijd naar streven om de BOOTFITBOXX, materialen en aangeboden workouts/ trainingen elke week te overhandigen. • Betaling vindt plaats bij de 1e bezorging van de BOOTFITBOXX. De strippenkaart kost €150 wat bij de 1e bezorging voldaan moet worden via pin of contant. Buiten Winsum (9951) wordt er een meerprijs gevraagd van €0,19 per kilometer. • Bij uitgave van BOOTFITBOXX is er iemand van het gezin aanwezig om de BOOTFITBOXX, materialen & workout te kunnen overhandigen. Ook is de strippenkaart aanwezig zodat er een strip afgehaald kan worden. Als er niemand aanwezig is wordt er vooraf een afspraak gemaakt zodat alle handelingen die gedaan moeten worden wel uitgevoerd kunnen worden, is dit niet het geval dan wordt de BOOTFITBOXX weer meegenomen. • De uitgave/ bezorging, ophaal en/of wisselmoment van de BOOTFITBOXX, materialen en workout zal altijd de eerste zondag na de aanmelding of elke zondag zijn tussen 11.00- 13.30uur. • Teruggave van (een deel van) de contributie is alleen mogelijk bij duidelijk gebleken overmacht, zoals een aantoonbare blessure of langdurige ziekte; • HET VERSCHIL kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, materiële schade of blessures. Bij materialen die gestolen worden bij u thuis wordt er een weerwaarde berekend voor wat het materiaal gekost heeft en moet dit bij eerst volgende bezorging betaald worden. • Er wordt zuinig omgegaan met de BOOTFITBOXX en materialen door aangemelde persoon. Als dit niet gebeurd en/ of materialen kapot gaan wordt er een passende oplossing bedacht door HET VERSCHIL waar de aangemelde persoon mee akkoord moet gaan. • Er kunnen aanpassingen ontstaat door ontwikkelingen zoals aanpassingen in algemene voorwaarden, betalingen, materialen, BOOTFITBOXX, video workouts, etc. HET VERSCHIL zal dit altijd melden aan aangemelde persoon. • Omdat de BOOTFITBOXX een nieuw product is willen wij vragen of aangemelde persoon ons op de hoogte houdt betreft gebruikt van de BOOTFITBOXX, materialen en de workouts zodat wij ons steeds beter kunnen ontwikkelen.

Mindful

10-weekse basiscursus voor beginners
In de gloednieuwe Manege Winsum
Met o.a. yoga, pilates & meditatie
Voor slechts € 100,-

Vechtsport

10-weekse basiscursus voor beginners
In de gloednieuwe Manege Winsum
Met o.a. boksen, kickboksen & zelfverdediging
Voor slechts € 100,-