BOOTFITBOXX

“ Het HELLO FR*SH- concept alleen net even anders😊 ”

“Een box gevuld veel fitness/ sportmaterialen en elke week een nieuwe uitdagende workout”

Ginette: “ik vind sporten heel erg leuk alleen vind het aanschaf van materialen heel erg duur, helemaal als ik lichtere/ zwaardere gewichten nodig ben en dus weer nieuwe materialen moet aanschaffen, verder vind ik het lastig om zelf steeds leuke workouts te bedenken en uitgedaagd te worden. Door de BOOTFITBOXX heb ik elke week genoeg gevarieerde materialen en een leuke workout waardoor ik steeds opnieuw uitgedaagd word”

Wat is de #BOOTFITBOXX

De BOOTFITBOXX is ontwikkeld voor de beginnende/ gevorderde “thuis” sporter. Er zijn veel mensen die het lastig vinden om bij een fitness/ sportschool te sporten omdat ze niet zo goed weten wat ze daar dan moeten doen, welke oefeningen er uitgevoerd kunnen worden of deze uitgevoerd moeten worden + hoe alle apparaten werken. Maar er is ook een grote groep die simpelweg de tijd of de motivatie niet hebben om naar een sportschool te gaan. Fitness is in onze ogen bedoeld om iedereen op eigen niveau te laten sporten en vooral te doen wat je leuk vindt.

Er wordt steeds meer gekozen om thuis te sporten. Dit heeft er natuurlijk NU mee te maken dat wij op dit moment niet anders kunnen door het coronavirus. Er zijn veel bedrijven waaronder wijzelf die trainingen, workouts opnemen of live geven om iedereen te blijven motiveren om te bewegen.

Wat wel vaak gebeurd is dat mensen niet altijd fitness- materiaal hebben (om dat de aangaf erg duur is) of minder creatief zijn in hoe zij de workouts kunnen uitvoeren

. Om deze reden hebben wij het concept van de BOOTFITBOXX ontwikkeld om zo iedere beginnende/ gevorderde (thuis)sporter te helpen in workouts & materialen. Vooral met de materialen die steeds weer veranderen aan de hand van de workout die erbij wordt geleverd blijft het leuk en uitdagend en is elke workout anders. Wel kan er gekeken worden hoe licht/ zwaar de materialen geleverd moeten worden zodat iedereen op eigen niveau kan sporten. Materiaal stimuleert tot vaker sporten maar is wel erg duur om aan te schaffen. Nu heb jij de optie om dit dus te huren inclusief workout “HOE VET IS DAT”

 

De materialen van de BOOTFITBOXX zijn dus afhankelijk wat voor de workout gebruikt wordt. Denk bij materialen aan: (jump)box, touwtje spring touw, elastieken, weerstandbanden, kettlebells, dumbbells, matje, battle rope, sand disc, medicijnbal, sandbags, loopladder, pionnen, gewichtsvest, bokshandshoenen, bokspads, foamroller, foamballetje, etc.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Via https://www.vts-hetverschil.nl/aanmelden/aanmeldformulier-bootfitboxx/ kan jij je aanmelden om een BOOTFITBOXX + materialen & workout per bestellen/ huren/ reserveren.

De BOOTFITBOXX krijg jij 1 week met bijbehorende materialen en 1 workout voor die week. De BOOTFITBOXX wordt op de eerst volgende zondag tussen 11.00 uur- 13.30uur na de aanmelding afgeleverd. “Omdat wij dit product op Zondag 29-03-2020 online hebben gezet worden de 1e BOOTFITBOXXEN bezorgd op Maandag 30-03-2020 tussen 11.00- 13.30uur”.

 

Jij en/ of je hele gezin kan dus 1 hele week gebruik maken van de BOOTFITBOXX met materialen & de workout.

 

Wil jij de BOOTFITBOXX (inclusief 1 workout) langer afnemen dan een week dan is dat natuurlijk mogelijk, wil jij wat materialen ruilen voor een lichter/ zwaarder gewicht dan is dat ook mogelijk (dit zal dan op de eerst volgende Zondag worden geregeld & omgeruild worden):

 

Er zijn 2 opties waar jij uit kan kiezen:

  • Jij huurt de BOOTFITBOXX met materialen en 1 workout voor 1 week+ uitleg op video & papier van de workout (elke week bij het gebruik van BOOTFITBOXX wordt er een nieuwe workout afgegeven en worden de materialen aangepast voor deze workout zodat jij elke week opnieuw uitgedaagd wordt).
  • Jij huurt de BOOTFITBOXX met materialen en 1 workout voor 1 week+ uitleg op video & papier van de workout (elke week bij het gebruik van BOOTFITBOXX wordt er een nieuwe workout afgegeven en worden de materialen aangepast voor deze workout zodat jij elke week opnieuw uitgedaagd wordt) + PERSONAL TRAINING wat inhoudt dat de workout samen wordt uitgevoerd met de trainer (fysiek of via skype) zodat technieken duidelijk worden uitgelegd & hij/ zij je motiveert**

 

** Bij deze optie geldt ook dat wij eerst een intake hebben. Hier worden gegevens met elkaar door genomen om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Ook zal er een ACTION TYPE test worden afgenomen zodat wij direct op korte termijn zien hoe jij beweegt en op welke manier jij het beste in je kracht staat en moet worden begeleidt. Voor deze optie zal er een meerprijs gevraagd worden die tijdens het gesprek wordt toegelicht (voor meer informatie kan jij contact opzoeken met info@vts-hetverschil.nl of via de social media kanalen).

 

Wat zijn de kosten?

Wij werken niet met maand of jaar- abonnementen waar jij aan vast zit en ook betaald als jij er (bv. Een week) geen gebruik van wilt maken. Wij werken met een strippenkaart die bij de 1e bezorging van de BOOTFITBOXX betaald wordt (Omgerekend is dit 10x €15,- per BOOTFITBOXX die jij 1 hele week kan gebruiken met materialen & workout).

 

Hieronder nog een korte toelichting:

Strippenkaart eenmalig 150 euro om 10 weken de BOOTFITBOXX af te nemen wanneer jij dit wilt.

Het is aan jezelf wanneer je deze verzilvert. Je kan dus een BOOTFITBOXX per week huren, dan heb je in 10 weken jouw strippenkaart op. Je kan ook 2 weken op vakantie gaan. Dan neem je 2 weken geen BOOTFITBOXX af. Als je terug bent van vakantie huur je weer een BOOTFITBOXX. Kortom, de 1keer als we de BOOTFITBOXX komen brengen krijg je een 10 strippenkaart. Als we hem ophalen krijg je een stempel. Dan heb je er dus nog 9. En zo ga je door tot je op 0 staat, wanneer het jou uitkomt!

 

PS! Wij zijn altijd bereidt om te kijken naar oplossingen als er niet direct €150 voldaan kan worden bij de 1e bezorging. Belangrijk om dit GOED aan te geven in het aanmeldingsformulier bij “eventuele toevoegingen” en nogmaals als wij de BOOTFITBOXX brengen. Wel is het zo dat het afgesproken bedrag op het moment van bezorging voldaan wordt via pin of contant. Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd.

 

PPS! Ook wij handteren de regels van het RIVM en zullen altijd 1,5 meter afstand houden of de BOOTFITBOXX bij de voordeur afleveren. Wij hebben in deze periode ook graag dat u via de PIN betaald. NA het gebruik van de materialen worden deze schoongemaakt en zijn de materialen die afgeleverd worden ook allemaal goed schoongemaakt. Als er vragen zijn over deze regels dan kunt u contact opnemen. Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Beleef de leukste vormen van bewegen bij HET VERSCHIL!

Meld je nu HIER aan en ervaar HET VERSCHIL met het BOOTFITBOXX- CONCEPT

 

Patent aangevraagd: CHECK

Idee wat al heel lang op de planken ligt uitgevoerd: CHECK

Dromen worden werkelijkheid: CHECK

Unieke manier van sporten, elke keer nieuwe workouts en steeds opnieuw uitgedaagd worden : CHECK

Aanmelden bezorgen zelf of met het gezin 1 hele week sporten ophalen/ wisselen van materialen/ workout: CHECK

HELLO FR*SH CONCEPT ALLEEN NET EVEN ANDERS: CHECK

Geen abonnementen maar eigen regie houden: CHECK

De leukste vormen van bewegen ervaren via HET VERSCHIL: CHECK

Wij willen ons graag blijven veteberen dus alle feedback is heel erg belangrijk: CHECK