Zomerkamp Het Verschil 2019 in Winsum en Zuidhorn!

Dit jaar organiseren wij op twee locaties een Zomerkamp. In de eerste week van de zomervakantie, van 15 t/m 18 juli, is het kamp in Zuidhorn (v.v. Zuidhorn). De voorlaatste week van de zomervakantie, 13 t/m 16 augustus, is het kamp in Winsum (Camping Marenland).

Zuidhorn
Op de locatie Zuidhorn is er dit jaar een echt voetbalkamp. Dit zomerkamp duurt van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 juli. Ongeveer een week lang kan jij dus voetballen met allemaal kinderen van jouw leeftijd.

Wij zullen aandacht geven aan veel techniekvormen, maar ook krijg jij een linietraining die specifiek voor jouw positie is. Zo zal keeperschool ‘Onder de lat’ dit jaar met de keepers aan de slag gaan. Naast al het voetbal zullen er ook samenwerkingsspelletjes en Multi Skillz aan bod komen.

Winsum
Dit jaar is alweer de 4e editie van het Zomerkamp op de locatie Winsum. Je kunt kiezen voor een voetbalkamp, maar ook voor een sportkamp. Kies jij voor een voetbalkamp, dan kan jij 4 dagen lang lekker voetballen. Kies jij voor het sportkamp? Dan kan jij verwachten dat je naast voetbal ook andere sporten gaat proberen zoals turnen, hockey, korfbal, tennis, karate en nog veel meer!

Naast de keuze voor de verschillende kampen kan jij ook kiezen om te blijven slapen. Wij gaan namelijk kamperen in een tent bij Camping Marenland. Voor de deelnemers die blijven slapen is er ook een avondprogramma met een speurtocht, filmavond. De laatste avond zal er worden afgesloten met een BBQ voor alle deelnemers en ouders. Hierover later meer.

Zien wij jullie daar?! Aanmelden kan hier!