Nieuwe privacywetgeving

U heeft er ongetwijfeld al wat van meegekregen: sinds 25 mei j.l. is er een nieuwe privacywetgeving van kracht. De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe Europese wet legt meer verantwoordelijkheden bij organisaties die persoonsgegevens verwerken.

Ook wij als Voetbaltechniekschool Het Verschil verwerken bepaalde persoonsgegevens. Deze gegevens hebben wij nodig om aanmeldingen van deelnemers te verwerken, eventuele kleding te bestellen en deelnemers van informatie te kunnen voorzien. Dergelijke gegevens worden nooit voor commerciƫle doeleinden met derden gedeeld.

In onze nieuwe privacyverklaring geven wij exact aan welke gegevens wij verzamelen, waarom en hoe deze opgeslagen worden. Bij iedere nieuwe aanmelding voor bijvoorbeeld een cursus of een clinic, dient vanaf nu akkoord gegaan te worden met deze privacyverklaring.

Bij vragen hierover kunt u uiteraard contact met ons opnemen.