Informatie ZOMERKAMP 2018 !!

Dit jaar wordt de derde editie van Zomerkamp Het Verschil gehouden. Dit gebeurd op de volgende locatie

– Winsum (locatie Marenland)

Programma Sportkamp Winsum
Het zomerkamp begint op dinsdag 21 augustus en duurt tot vrijdag 24 augustus. De kinderen maken gedurende dit kamp kennis met verschillende sporten. Wanneer jij je aanmeld voor dit sportkamp is er zelfs een mogelijkheid om te overnachten. Wanneer je zonder overnachting kiest begint het kamp in de ochtend rond 09:00 en duurt tot het ongeveer 17:00. Voor de kinderen die ook willen overnachten gaan zij na 17:00 eten en is er nog een avondprogramma (speurtocht, levend stratego etc.)

WIl jij je aanmelden? Klik dan op de volgende link: https://www.vts-hetverschil.nl/aanmelden/aanmeldformulier-zomerkamp/

ZOMER(sport)KAMP dat wij organiseren in Winsum  2018 verder info volgt  blijf ons volgen !

Data;

Winsum 21, 22, 23 en 24 Augustus 2018 (week 34)

Beleef de leukste vorm van bewegen op verschillende spectaculaire manieren waar jij onbewust leert en bewust geniet en bovenal FUN ervaart! Activiteiten zullen onder andere zijn: Voetbalgames, balsportgames, apenkooi, recreatiegames, survivalgames, coördinatiegames en nog veel en veel meer! ⚽🏐🏀🏉🏈⚾🎾🏌🏏🏓🏸🏒🏑⛹🏼🏊🏼🏹🚣🏼😀👍🏼

Iedereen die van sport houdt en tussen 6 t/m 15 jaar is is welkom!!

Aanmelden via https://www.vts-hetverschil.nl/aanmelden/aanmeldformulier-clinic/

Sportgroet VTS “het verschil”