Voetbaltechniekschool Het Verschil biedt op meerdere locaties techniekcursussen op het veld aan. De cursus is verdeeld in een najaars- en voorjaarsreeks, welke beide uit 7 trainingen bestaan. In totaal betreft het dus 14 trainingen per cursus. Daarnaast wordt er in de winterstop een tweedaags zaalvoetbaltoernooi georganiseerd voor al onze deelnemers!

Wilt u een speler aanmelden voor onze veld-techniekcursus op één van onze trainingslocaties? Klik dan hier om naar de aanmeldpagina te gaan! Heeft u nog vragen over deze cursus? Neem dan direct contact met ons op.

Inhoud van de cursus

Er wordt per categorie met groepen van maximaal tien deelnemers per trainer getraind, zo kan elke voetballer individueel ondersteund worden. Per training worden doelstellingen vastgesteld, waarbij vervolgens verschillende passende oefeningen worden uitgevoerd. Er wordt iedere training op verschillende aspecten geoefend.

De oefenstof is altijd met bal en alle basisprincipes van het voetbal krijgen de aandacht. De meeste aandacht gaat uit naar balbehandeling en de oefenvormen worden aangepast aan de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Er komen veel verschillende bewegingen voorbij, welke toegepast worden in met name één tegen één situaties. Op deze manier kunnen onze deelnemers Het Verschil maken in een onderling duel.

Onze veld-techniekcursus is te volgen door alle jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar, zowel veldspelers als keepers. Wij zijn niet clubgebonden, maar clubondersteunend. Met de cursus willen wij spelers individueel verder ontwikkelen. Plezier en uitdaging zullen daarbij altijd centraal staan!

Locatie

Zuidhorn

14 techniektrainingen
op vrijdagavond
van 18:30 tot 19:30 uur*
bij v.v. Zuidhorn

Bekijk trainingsdata

Locatie

Zoutkamp

14 techniektrainingen
op vrijdagavond
van 18:30 tot 19:30 uur*
bij v.v. Zeester

Bekijk trainingsdata

Locatie

Winsum

14 techniektrainingen
op zondagochtend
van 10:00 tot 11:00 uur*
bij v.v. Winsum

Bekijk trainingsdata

* De trainingstijden zijn gebaseerd op één trainingsgroep. Bij grotere belangstelling kunnen deze nog enigszins veranderen.

Kleding

Als Voetbalschool willen we graag professionaliteit uitstralen en kleding is daar een belangrijk onderdeel van. Wij zorgen bij alle deelnemers voor een trainingsshirt krijgen. Het trainingsshirt zit dus bij de totaalprijs inbegrepen. Wanneer u een trainingspak of trainingstop aanschaft voor de winterperiode betaal je extra. U hoeft niet beide kledingstukken aan te schaffen.

Deelnemers die al eerder deel hebben genomen aan de veld-techniekcursus, krijgen bij aanvang van het seizoen alleen een nieuw trainingsshirt. Zij kunnen hun eerder aangeschafte trainingspak/-top blijven gebruiken, hierdoor ligt het deelnamebedrag voor hen lager. Indien gewenst kan er natuurlijk wel kleding bijbesteld worden.

Klik hier voor een impressie van alle beschikbare kledingstukken!

Klik hier voor een impressie van alle beschikbare kledingstukken!

Champions League

Ook in de winterstop staan we niet stil en organiseren wij een groot tweedaags zaalvoetbaltoernooi voor alle deelnemers van onze cursussen. Details hierover worden in de loop van de najaarsreeks bekend gemaakt.

Kosten

Deelname aan een veld-techniekcursus bij Voetbaltechniekschool Het Verschil kost € 125,-. Hier krijg je veel voor terug! Namelijk 14 techniektrainingen, een tweedaags zaaltoernooi én een kledingpakket bestaande uit een trainingsshirt, voor aanschaf van trainingstop en/of trainingspak dan betaalt u slechts € 10,- (top) en € 20,- (pak) Ook ontvangt iedereen na afronding van de cursus een officieel certificaat!

Deelnemers die ook in het voorgaande seizoen meededen en toen een trainingspak of -top aangeschaft hebben, betalen slechts € 95,- en krijgen daarbij alleen een nieuw trainingsshirt.

De kosten worden bij voorkeur via automatische incasso voldaan.