Hunsingo Techniek Training

In het seizoen 2010-2011 zijn wij begonnen onder de naam Hunsingo Techniek Training “Het Verschil”. Na het succes van het eerste seizoen, wilden we onszelf snel doorontwikkelen. We besloten dat dit het beste kon onder een nieuwe naam: Voetbalschool Winsum “Het Verschil”. Hierdoor kunnen we ons richten op een grotere groep voetballers, omdat zo duidelijker is dat wij er niet alleen voor Hunsingo-leden zijn.

Voetbalschool Winsum

Wij zijn er voor alle jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar, zowel veldspelers als keepers, uit de regio. Deze jonge voetballers kunnen ervoor kiezen om speciale techniektrainingen te volgen om hun ontwikkeling te bevorderen. Deelnemers van Voetbalschool Winsum kunnen zich onderscheiden in techniek ten opzichte van medespelers en tegenstanders van dezelfde categorie.

 VoetbalschoolWinsum-logo logo-vts

Plezier en uitdaging staan voorop!

Voetballers willen uitdaging en wat leren. Het maakt niet uit op welk niveau er wordt gevoetbald. In elke sport geeft de techniek de doorslag en juist daarop zijn de trainingen van Voetbaltechniekschool Het Verschil gericht. De deelnemers moeten de trainingen als een geweldige uitdaging ervaren, iets nieuws willen leren en beter willen worden. Op die manier kan de sportieve ontwikkeling van voetballers worden bevorderd. Dit alles onder begeleiding van gediplomeerde trainers, die een vertrouwde en veilige omgeving creëren.

Het plezier beleven van de leukste vorm van bewegen; voetbal!