Vanaf 2017 biedt VTS-Het Verschil in samenwerking met de ervaren keeperstrainer Marcel Groothof een keeper-techniekcursus aan in Zuidhorn! De cursus in de tweede helft van het seizoen 2016-2017 omvat 10 trainingen voor keepers en keepsters van 6 tot en met 18 jaar.

Inhoud van de cursus

Er wordt werkt met groepen van maximaal 5 keep(st)ers. Op deze manier kunnen we voldoende persoonlijke aandacht geven. Hierdoor bereiken we dat je sneller meer kunt leren.
Het ‘aanvallen van de bal’ staat centraal tijdens de meeste oefeningen. Dit houdt onder andere in dat je meer naar voren keept (nadruk op positie in de goal). Het voorkomen van doelpogingen is een belangrijk uitgangspunt.

We besteden naast positie in de goal veel aandacht aan coördinatie oefeningen, uitgangshouding, ballen vangen, duiken en het meevoetballen. Je zult merken dat je in 10 trainingen een behoorlijke vooruitgang gaat boeken. Bij het indelen van de groepen kijken we naar leeftijd en niveau.

Locatie

Locatie

Zuidhorn

10 techniektrainingen
op vrijdagavond
van 17:30 tot 19:30 uur*
bij v.v. Zuidhorn

Aanmelden

Bekijk trainingsdata

* De trainingstijden zijn gebaseerd op twee trainingsgroepen. Deze zijn afhankelijk van de belangstelling en kunnen nog enigszins veranderen.

Kosten

Deelname aan de keeper-techniekcursus bij Voetbaltechniekschool Het Verschil kost € 115,-. Hiervoor krijgt de deelnemer 10 keeperstrainingen en tevens ontvangt iedereen na afronding van de cursus een officieel certificaat! VTS-kleding is optioneel bij te bestellen.

De kosten worden bij voorkeur via automatische incasso voldaan.

Aanmelden

Wilt u een keeper aanmelden voor onze keeper-techniekcursus? Klik dan hier om naar de aanmeldpagina te gaan! Heeft u nog vragen over deze cursus? Neem dan vooral contact met ons op.