Informatie ZOMERKAMP 2017 !!

Dit jaar wordt de tweede editie van Zomerkamp Het Verschil gehouden. Dit gebeurd op de volgende twee locatie

– Zuidhorn (locatie VV Zuidhorn)|
– Winsum (locatie Marenland)

Programma Voetbalkamp Zuidhorn
Het zomerkamp begint op dinsdag 22 augustus en duurt tot vrijdag 25 augustus. De kinderen krijgen gedurende dit kamp specifieke voetbaltraining. Het kamp begint in de ochtend rond 09:00 en duurt tot ongeveer 17:00.

Programma Sportkamp Winsum
Het zomerkamp begint op dinsdag 22 augustus en duurt tot vrijdag 25 augustus. De kinderen maken gedurende dit kamp kennis met verschillende sporten. Wanneer jij je aanmeld voor dit sportkamp is er zelfs een mogelijkheid om te overnachten. Wanneer je zonder overnachting kiest begint het kamp in de ochtend rond 09:00 en duurt tot het ongeveer 17:00. Voor de kinderen die ook willen overnachten gaan zij na 17:00 eten en is er nog een avondprogramma (speurtocht, levend stratego etc.)

WIl jij je aanmelden? Klik dan op de volgende link: http://www.vts-hetverschil.nl/aanmelden/aanmeldformulier-zomerkamp/

ZOMER(sport)KAMP dat wij organiseren in Winsum  2017 verder info volgt  blijf ons volgen !

Data;

Winsum 22, 23, 24 en 25 Augustus 2017 (week 34)

Beleef de leukste vorm van bewegen op verschillende spectaculaire manieren waar jij onbewust leert en bewust geniet en bovenal FUN ervaart! Activiteiten zullen onder andere zijn: Voetbalgames, balsportgames, apenkooi, recreatiegames, survivalgames, coördinatiegames en nog veel en veel meer! ⚽️🏐🏀🏉🏈⚾️🎾🏌🏏🏓🏸🏒🏑⛹🏼🏊🏼🏹🚣🏼😀👍🏼

Iedereen die van sport houdt en tussen 6 t/m 15 jaar is is welkom!!

Aanmelden via http://www.vts-hetverschil.nl/aanmelden/aanmeldformulier-clinic/

Sportgroet VTS “het verschil”