Keeper Techniek Training “het verschil!”

VTS het verschil gaat in 2017 een pilot aan met Marcel Groothof huidig keeper van Zuidhorn 1, ex ACV1 en Appingedam 1. Helaas hebben nog steeds veel verenigingen geen beschikking over een keeperstrainer voor de jeugd.

VTS Het verschil vindt dat elke keeper net als elke speler recht heeft om zich te ontwikkelen door middel van een goede keeperstraining, waarbij plezier in combinatie met het leren van techniek voorop staan.

Heb je geen keeperstrainer bij de vereniging of wil je juist nog meer leren?

Meld je dan voor onze keepertechniektraining. Tijdens de trainingen komen alle benodigde techniek in vogelvlucht voorbij, zoals coördinatie, vangen, vallen en positie in de goal.

MELD JE AAN en ervaar het verschil!

Plezier beleven aan de leukste vorm van bewegen !