Voetbaltechniek 3 daagse Winsum/Zuidhorn 2016 !

Hierbij het dagprogramma van de voetbaltechniek driedaagse van Voetbaltechniekschool Het verschil.

De verdere indeling blijft een verrassing maar wij kunnen jullie vertellen dat er veel nieuwe en speelse techniektrainingen/ activiteiten worden aangeboden met de vele extra activiteiten/ onderdelen die er zijn, zoals:


– Wij hebben een aparte meiden groep die de gehele 3 dagen trainen en andere activiteiten beleven met elkaar (als jij dit wilt kan je dit op de 1e dag aangeven)
– Verder mag iedereen 1 vriendje of vriendinnetje meenemen de 3e dag van de voetbaltechniek3daagse (super leuk natuurlijk! geef dit dan aan via de mail, info@vts-hetverschil.nl voor 22 April zodat wij er rekening mee kunnen houden)
– Ook hebben wij dit jaar voor ouders die komen kijken elke dag een activiteit die allemaal te maken hebben om ook plezier te beleven van de 3daagse. Lijkt het je leuk om deze activiteit bij te wonen dan kan je op het tijdstip gewoon binnen lopen (vrije inloop). De activiteiten staan op de poster beschreven.
– Er zijn nog veel meer activiteiten die worden aangeboden maar die houden wij nog even geheim.
– Op de dagen worden wel foto’s gemaakt en gefilmd. Als jullie kind niet op de foto of film mag dan kunnen jullie dit ook aangeven via de mail zodat wij rekening mee kunnen houden.
Voor nu bedankt en wij hebben er ongelofelijk veel zin in!! Tot snel!
Poster_Programma_2016_2